Wie ben ik?

 

Enjoy Beauty Flowers is een all-round bloemenspeciaalzaak in Harskamp. Mijn naam is Anja van der Loo-Sanderse, geboren op de Veluwe en mijn passie is al  jaren werken met mooie bloemen. Deze droom is dan ook zeker uitgekomen. Na de behaalde diploma's, benodige opleidingen, stages en banen ben ik sinds Maart 1999 voor mijzelf gestart. Ik ben begonnen in Harskamp met een Atelier bij mijn ouders, deze was rijkelijk gevuld met decoraties en vele workshop avonden.

 

 


Enjoy Beauty Flowers: Gestart met een winkel aan de Dorpsstraat in Harskamp. Met veel trots kunnen we nu zeggen dat na veel denk werk de winkel  genoemd is naar mijn twee dochters Joyce en Beau. “Enjoy Beauty Flowers”. Enjoy is tevens de naam van een leuke roos en we hopen met deze naam uit te dragen om vooral te genieten van mooie bloemen.
 

 

 

We draaien inmiddels al weer vele jaren en de passie voor het vak is nog steeds onverminderd aanwezig. Regelmatig veranderen we de indeling en gaan we naar beurzen en bezoeken we collega bloemisten/netwerken om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent ons vak. Ieder jaar leiden we ook weer leerlingen op van de vakschool. We zijn enthousiast  en we staan garant voor goede service, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

 

 

Kom gerust langs en bekijk wat ons bezighoudt.

 

** Losse snijbloemen **
** Boeketten **
** Planten **
** Arrangementen **
** Potterie/glas **
** Gelegenheidsbloemwerk **
** Bedrijven & particulieren **
** Cadeauartikelen **
** Decoraties **
** Cadeaubon **
** en meer…

 

 

 

 

We staan graag voor u klaar!!
Graag tot ziens bij Enjoy.