Gelegenheidsbloemwerk

 

Onder gelegenheidsbloemwerk verstaan we bloemwerk voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk, maar ook een uitvaart of crematie. Wij adviseren u graag bij het vinden van het juiste bloemwerk dat bij uw wensen past.

Op onze pagina Fotoalbum vindt u diverse voorbeelden van gelegenheidsbloemwerk dat verzorgd is door Enjoy Beauty Flowers.

 

 

Trouwarrangementen

De dag van uw leven wordt nog mooier met een bruidsboeket dat bij u past. Wanneer u onze winkel bezoekt, zullen wij u onder het genot van een kopje koffie adviseren en helpen bij het vinden van het juiste boeket dat bij u past en er zijn dan nog vele andere mogelijkheden zoals de auto, aankleding locatie en ga zo maar door. Er zijn vele boeken ter inzage, maar ook zeker eigen ideeën en foto’s zijn altijd welkom.

 

 

Rouwarrangementen

Wanneer een dierbaar persoon komt te overlijden nemen we afscheid. Bent u op zoek naar mooi bloemwerk om het afscheid tot een bijzonder afscheid te maken, kom dan vrijblijvend langs of bel voor een afspraak.
We bekijken samen onze fotoalbums en zoeken een passend rouwstuk, boeket, krans of iets anders. We zullen u adviseren en naar uw wensen luisteren om het laatste moment een passend moment te maken.